Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.01.2019, 21:36   #10
KaiQ
Guru

Data rejestracji: 23.07.2018
KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez czary2mary Podgląd Wiadomości
Stawiałbym winowajce zamieszania na Samsung SN-506BB -ten sprzęt to "rosyjska ruletka" do nagrywania BD-R DL\ BD-RE DL - bardzo dużo błędów zapisu - wcale mnie nie dziwi że płyta zawiesza się w stacjonarnym player BD . Zrób może jeszcze test odczytu na TSST SN-506BB tego nagranego nośnika .
Moim zdaniem musisz zainwestować w zewnętrzny napęd BluRay typu Pioneer BDR-X09 czy LG LG BE16NU50 a wtedy skończą się problemy z zapisem BD-R DL \ BD-RE DL

Temat może i wczorajszy, ale ja kurcze właśnie mam ten napęd Samsung TSSTcorp BDDVDW SN-506BB.... to na prawdę aż taka słaba jednostka w laptopie?? Mam coś płyt 25GB, więc się zastanawiam czy to będzie marnowanie nośników.
Nie wypalałem tym za wiele jak do tej pory i nie mam pewności czy jakaś płyta z 50GB nie poszła nawet w ruch, ale raczej nic się nie działo złego.
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post