Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2003, 01:43   #19
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ja z racji takiej iz mam zkurac 5 min kiedy mi net dziala (szok) to sie dopisze
ja wlanczam komputer przed 7 rano kiedy wstaje do szkoly jem przed nim sniadanko sprawdzam poczte gg wlacze winampa forum szybko tylko lukne i idem do szkoly... wracam ze szkoly roznie bywa czasami okolo 16 a czasami dopiero kolo 19 przychodze ze szkoly siadam do kompa matula podaje mi posilek wlanczam winampa sprawdzam poczte gg wlnczam forum (a ha i jeszcze bym zapomnial o waznej dla mnie rzeczy pisze pamietnik - niektorych to byc moze rozbawi ze facet taki jak ja majacy 20 lat pisze pamietnik - moze to moje zludzenie ale pomaga mi on siebie zrozumiec - z reszta dlugo by tlumaczyc nie istotne ) nastepnie robie duzo roznych rzeczy duzo rozmawiam z ludzmi na gg w miedzy czasie praktycznie ciagle nagrywam jakas plyte nie ma dnia chyba zebym nie nagrywal plyt ^_^ i potem ide spac kolo 3-5 i wstaje znowu przed 7 i tak w kolko nie nudzi mi sie wcale wrecz przeciwnie chcialbym zeby doba trwala 2 razy tyle najlepiej albo i wiecej i mimo iz kazdy dzien moze sie wam wydawac ze wyglada identycznie tak nie jest jest calkiem inny
pozdro
pozdro
Zelea jest offline   Odpowiedz cytując ten post