Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2003, 02:25   #3
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Mialem taki sam problem jak Ty, Wicio, kilka tygodni temu. Po dlugim namysle moj wybor padl na.. LG 4020B. Z decyzji jestem bardzo zadowolony, odrzucilem takie sugestie jak: Pioneer czy Sony. Nagrywarka nagrywa wylacznie DVD-R ale za to czyta (jako jedyna z "monofonicznych") DVD+R. Potrafi takze nagrywac (co jest moim zdaniem bardzo cenna zaleta) plyty DVD-RAM. W opiniach uzytkownikow na tym forum, ktorzy nabyli te nagrywarke sprzet byl rewelacyjny, ja po zakupie i kilku tygodniach zabawy mowie to samo i goraco polecam. Jesli nie zalezy Ci na DVD+R (ja uwazam ze ten format jest zbedny) to LG bedzie dobrym wyborem, 24 miesiace gwarancji tez piechota nie chodzi. Cena jak z bajki: za wersje box z 2 markowymi plytami DVD-R i DVD-RAM zaplacilem niecale 1000zl brutto (sklep). Nagrywarka pracuje z kazdym znanym mi programem do masteringu/nagrywania/kopiowania plyt, slowem nic nie mozna jej zarzucic. Nie grzeje sie, nie halasuje, dobrze wyglada. W testach na zachodzie oceny 8-9/10 co tez mowi samo za siebie. Jestem mile zaskoczony bo kupujac LG (badz co badz tania marka) nie spodziewalem sie ze tak ciekawie to wypadnie.
Gdybys szukal wiecej info o tej nagrywarce to jestem autorem dosc duzego watku na tym forum (poszukaj, znajdziesz na pewno) gdzie wiekszosc zagadnien zwiazana z tym sprzetem zostala poruszona.