Dyskusja: Oznaki wiosny
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2019, 23:13   #234
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Dzisiaj było ciekawie, o 5 rano trzy bluzy, po południu jedna bluza i brak czapki, wieczorem czapka i trzy bluzy, ale dygotka od wilgoci. Trzeba było się chować co trochę, ale w dzień nie chciało się wchodzić gdziekolwiek, wiosną pachniało, robale zaczynały latać.

Dzisiaj zatankowałem jeszcze lepszą gnojówkę, ale tylko 30 litrów, mam nadzieję że starczy do końca mrozów... no wiem, że nie starczy, ale trzeba zaklinać.

Zdjęcia będą na wiosnę.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post