Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2003, 10:53   #11
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Sorty napisa***322;(a)
Spox. Prawnik napewno sie przyda na forum i nie tylko. A propos może forumowicze przedstawili by sie jaki uprawiają zawód. To było by bardzo dobre. Może kiedyś bedziemy szukali policjanta, prawnika, etc.
Ja na przykład jestem ksiegowym (ale dopiero poczatkującym).

a ja palaczem plyt w kotlowni
i wracajac co do przepisu to skorzystalem z tego na cdrinfo mowiacego o niezgodnosci towaru, ktory otrzymalem z tym za ktory zaplacilem