Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2019, 10:23   #7545
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co najmniej taki numer grilla jak tygodnia.

Zrobiłem właśnie wiśniówkę na szybko, 450 gramów mrożonych wiśni bez pestek, 200 spirytusu, 1 szklanka cukru (na słodko, można mniej), wszystko do rondelka, zagotować, grzać jeszcze słabo z 10 minut, aż wisienki zrobią się małe, czyli puszczą sok. Jak przestygnie, to całość do słoika, następnego dnia przecedzić, wisienki zostawić do lodów, resztę można już pić.

/Przelałem do słoika, spróbowałem troszkę, jak dla mnie, to ma spore niedociągnięcie %.

Nie chcę dodawać księżycówki, ale wiem co zrobię, kupię jeszcze wiśni, spirytusu, i zrobię wersję męską.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 09.03.2019 o godz. 10:48
ed hunter jest offline