Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2019, 17:42   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Przed spaniem przedpracowym piwko jest bardzo wskazane, trzeba by nie mieć wątroby, żeby nie strawić jednego czy dwóch. Ale na zasady nie ma rady.

Wchodzę ja wam do enefzeta mazowieckiego... a tam milion osób...

Wziąłem numerek, a tam spoko, ponad 200 osób przede mną

Dobrze, że część numerków była pusta, bo ludzi porwali kosmici.

Upodliłem się tam strasznie, dobrze, że polskie 7-Eleven jest obok, czyli Żabka, a tam nowość, gotowe, paczkowane żarcie, które ci zagrzeją na miejscu. Czyli już nie tylko gorące psy.

Piwo mam niewyszukane, Król z konserwy, ale piję je po rosyjsku, czyli pod rybę, oni swoje lekko podłe pod suszoną, ja pod szprotki wędzone.

ed hunter jest offline