Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2003, 17:15   #53
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: LG?

Cytat:
miles napisa***322;(a)
Dałem drogo ale przez najbliższe miesiące będe wypalał x4 bo ceny myśle (ale to tylko przypuszczenia) spadną najpierw 7 i 6zł za DVD-R. Czy warto LG... hmmm jak tanie nośniki osługuje i wszystko działa na stacjonarnym DVD to myśle że warto kupić x2
W mojej skromnej opinii nosniki x4 nie maja szans spasc przez najblizsze miesiace do 6-7zl, chyba ze jakies smieci typu Princo. Aktualnie hurtowa cena Esperanzy x2 wynosi cos kolo 6zl brutto wiec watpie czy rynek az tak poleci do wakacji. Chociaz.. zapotrzebowanie na nosniki rosnie w szokujacym tempie, producenci typu Ritek nie wyrabiaja z zamowieniami wiec kto wie, kto wie... No ale mimo wszystko jakos sie przemecze na x2 a szybsza to chyba kupie dopiero jak pojawi sie standard x8 :-) Pamietam jak meczylem sie z CDR x4 przez dlugi czas podczas gdy ludzie rzucali sie na x6 czy x8. Ja poczekalem jeszcze troche i kupilem w rewelacyjnej cenie x24. To byl dopiero skok jakosciowy... z 20 minut do 3 :-) To samo planuje z DVDR.

LG obsluguje tanie nosniki wrecz rewelacyjnie. Zgodnie z tym co pisali posiadacze tej nagrywarki zanim sam kupilem nagrywa wszystko i robi to x2 nawet w wypadku plytek x1 ktore np. na Pioneerze nie nadaja sie do niczego po nagraniu.