Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.04.2019, 15:02   #6
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie chcę tu mieszać, ale jeśli zgrany (działający) obraz płyty zawierał dane subkanałowe, to po edycji obrazu w np. winiso/poweriso i zapisie obrazu iso na nowo, te dane są tracone. Może tu jest cały pies pogrzebany. Nie doradzę, jakim innym programem można zapisać iso z danymi subkanałowymi. Daaawno nie używałem, ani nie mam, tych programów i nie wiem, czy można w nim dać zapis do np. .img czy innego zawierającego subkanały (wydaje mi się, że nie). Musisz to sprawdzić, ewent poszukać czegoś innego do edycji i zapisu iso.