Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.04.2019, 22:57   #5345
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No nie przesadzaj. W ubiegłym stuleciu to nie wiem, czy istniał jakiś ajfon. Sorry, ale to zabawki nie dla mnie, nie posiadam i nie używam dla szpanu.
Nokia miała parę lat niebytu, po nieudanym mariażu z MS. Teraz na powrót jest OK.
Fajnie, że jest wybór między ludzikiem a czymś innym. Każdy kupuje i używa, co chce.

PS Doczytałem i wychodzi, że w czasach gdy zacząłem używać "komórki" Apple i Steve Jobs jeszcze nie bardzo wiedzieli co robić w ogóle, o telefonach nie wspominając.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 06.04.2019 o godz. 23:04
grzeniu jest offline   Odpowiedz cytując ten post