Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.04.2003, 19:17   #13
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jasut - wladza zostala skuteczne zastraszona i nie zwraca uwagi biednym uzytkownikom, nie probuje zawrocic kijem wisly i tak dalej - bo kazda taka proba konczyla sie burda, oskarzeniami o tlamszenie wolnosci, 'odchodzeniem' userow i tak dalej..
Obawiam się, że masz rację

Cytat:
po drugie - gdyby wladza zmienaila takei posty (bo user nie moze zmienic tematu) i wysylala PW - to potrzeba by bylo 30 modow a nie 3 - co wywolaloby Apokalipse i apre innych nieszczesc (co sie dzialo kiedy pojawil sie 3 mod pewnie jeszcze pamietasz)
Faktycznie nie mogę zmienić treści tego topicu i zastanawiam się dlaczego? Przecież edytując swój post opcja tematu dyskusji jest aktywna, a skoro ja założyłem tę dyskusję to może warto na to zezwolić. Są to bardzo luźne moje dywagacje, ale myślę, że można się nad tym zastanowić.

Cytat:
wiec sprawa lezy w rekach CALEGO forum - zwracajcie uwage, pouczajcie, jesli ktos wyskoczy na was z morda (a bywaja takie przypadki) to bez wahania dostanie 'nara' i po klopocie

Proponuję wszystkim na forum, aby reagowali na tego typu tematy. Chodzi o to, aby to forum było jak najbardziej przejrzyste. Nadmienię, że absolutnie nie ma być to ingerencja w treść topiców, chodzi tylko o jasne i czytelne określanie tematu.

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec
jasut jest offline   Odpowiedz cytując ten post