Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2019, 07:54   #7994
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W Biedrze co czwarty Staropramen gratis, czyli 4 za 9 zeta, co daje 2,25.

Ja chłodzę metodą wiaderkową, bo nie będę latał po schodach. Aby zassać na drugie piętro zimną wodę, to najpierw umyłem ręce w zimnej, która była letnia, później nalałem baniak 5 litrów, który zabiorę do samochodu, a ta już zimna woda z wiaderka, nie dość, że chłodzi, to jeszcze odlepia nalepki z butelek.

Zaraz będzie test, niech jeszcze trochę poleży, ale tu nie ma czego testować, Staropramen zawsze taki sam i zawsze dobry, pilzner pełną gębą, tylko z Pragi.

ed hunter jest offline