Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.05.2019, 09:11   #8042
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pojechałem po drobne zakupy, zakupiłem na rogu 3 Żubry w szkle, bo były trójkami w dobrej cenie, otworzyłem, spróbowałem... szok! To zupełnie inne piwo niż było, teraz da się to pić! A na dodatek patrzę, że miliony podwójnych Żubrów do wygrania, no więc wygrzebałem ze śmietnika kapsel, no i masz, wygrałem.

Tyle, że ta wygrana, to chyba dwa w puszce, no ale nic, za darmo choćby ocet, zaraz pójdę po kolejne 3 w szkle, to odbiorę nagrodę.

pod flagę!
ed hunter jest offline