Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.06.2019, 12:17   #8308
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez KaiQ Podgląd Wiadomości
Półtorej godziny drogi do pracy. ...
..... półtorej godziny aby do domu wrócić. Powiem jedno tracąc 3 godziny dziennie na dojazdy ... w końcu po robocie
Mam to samo, ale pojechałem w sobotę, a wróciłem dzisiaj.

A tak z przyczepy miałem około 12 kilometrów, ale się zbliżają aktualnie.

Perlenbacher pils schłodzony na szybko we wiadrze, nawet nie bardzo smak poczułem, jakimś miłym chmielem zaleciało, drugiego będę pił dłużej niż 3 sekundy.

/Powiem tak, w taki upał, to Perlenbacher smakuje wyśmienicie, zacny pils, niczego podobnego u nas nie produkują, jak będzie promocja, to wezmę ten niedorobiony karton 18 sztuk.

Dzisiaj jak brałem 4 sztuki, to pomyślałem, że fajne buteleczki na domowe piwo, bez zdobień, które potrafią doprowadzić do rozrywania butelek przy refermentacji, takie smukłe, takie jasnozielone... tylko kurva zapomniałem, że one są odkręcane, nie zakapslujesz.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 05.06.2019 o godz. 12:52
ed hunter jest offline