Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2019, 15:37   #8370
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
33 w cieniu, na piecu sprawdzałem, bo zmniejszyłem wodę użytkową z 45 stopni na 42 (ma sens, bo piec grzeje mniejszą temperaturą, więc ma większą sprawność, a i w mury mniej udzie, bo pomimo izolacji, to wiadomo...), w sumie i tak za bogato, bo myję się prawie w zimnej, co prawda już nie szaleję jak w zeszłym roku z zupełnie zimną na koniec, bo się wtedy przeziębiłem.

Uzupełniam straty, które wyciekły przez nieszczelną skórę.

/Na przemian, łyk piwa, łyk wody, wysuszyło mnie strasznie, a dopiero wróciłem.
ed hunter jest offline