Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.06.2019, 20:57   #2068
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W Biedronce jest promocja na niektóre ich pizze Donatello brane parami, wziąłem dwa potwory po 600 gramów, podrasowałem trochę na ostro i trochę ziołami, trochę cienkich jak papier plasterków salami pieprzowego, nie dodawałem sera, co jest nieuniknione w przypadku tanich wynalazków, powiem, że pizza zajefajna, jak z dobrej pizzerni. Jedna na dwie osoby, to wyżera jak cholera, nawet trochę za dużo, ale dobre, to wchodzi.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 14.06.2019 o godz. 21:02
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post