Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2003, 10:51   #25
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
puch napisa***322;(a)
Chodziło mi wyłącznie o określenie . XP nie znam w ogóle, więc się nie wypowiadam. Po prostu stwierdzam fakt, że czasem upgrade się powodzi, a czasem nie, i dlatego, jak się nie ma XP pro, to bezpieczniej jest to robić z DOSa, tylko że najpierw trzeba skądś zdobyć BIOS binarny.
CU
wyjaśnie w win 98 me 95 i win xp home polecam pod dosem. W win xp pro w2k nie jest ten zabieg potrzebny zresztą jak masz ntfs czysty a mają go win xp pro i w2k to problem bylby z tzw ntdosem więc w wypadku win xp pro w2k nie balbym się flashowania. w2k daje wysoki priorytet w najgorszej systuacji ale zazwyczaj czasu rzeczywistego procesy flashującego. w wypadku moim flashowalem pod w2k i tak jak mowilem czat w2 antywir w tle tlen gg i nic się nie dzialo. Wszystko stabilnie szybko szlo 2 minuty. A flasher mial priorytet czasu rzeczywistego może dlatego wszystko szlo oki....Win xp home mnie zawiódl bo to nie system moze takie jest coś tam lepszego od win 98 ale ntfsu nie ma on normalnego ani lepszego zabezpieczenia...W2K uwielbiam bo z racji że np nimda mi nic nie ruszy i tyle no i większe mozliwośći xp pro ma różne rzeczy lepsze od w2k i w2k ma niektore lepsze rzeczy od xp pro....