Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2019, 20:23   #7
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie wiem, co z odklejaniem, nie interesowałem się tematem, z założenia są na stałe, producent daje niby 10 lat gwarancji, że się nie będzie łuszczyć, odbarwiać, czy rozwarstwiać.

Kosztowo nie ma tragedii, za folię 2 metry kwadratowe + profesjonalną raklę dałem 140 zł, do tego dostałem górką zwykła raklę i płyn do aplikacji w sprayu. Natomiast roboty jest kupę: przygotowanie okna, a później wyciskanie wody tą raklą zajęło mi z 5 godzin... Wiesz, pedant jestem, nie akceptuję jakiś pęcherzy powietrza pod folią, to się bawiłem z wyciskaniem... Ale jestem zadowolony.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post