Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.07.2019, 12:07   #13
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No i sam widzisz

Oczywiście aż tak głupi nie jestem, żeby nie wiedzieć, na co działają antybiotyki (a nawet niektórzy lekarze zdają się być, przepisując antybiotyki na każdą infekcję, na wszelki wypadek czy co...), natomiast jestem do tego stopnia laikiem nie mającym na co dzień nic wspólnego z medycyną, że nawet takie wpadki mi się zdarzają

Tak samo każdy przecież wie, że po wymianie kół i opuszczeniu auta trzeba jeszcze dokręcić śruby, że przed wymianą gniazdka trzeba wyłączyć prąd itp. - ale jak się tego nie robi na co dzień to można zapomnieć o najprostszej rzeczy, bo brakuje wprawy (co prawda rutyna też może być niebezpieczna, ale tylko w połączeniu z niedbalstwem, a to już co innego).

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post