Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2003, 16:15   #28
puch
Forumator

Data rejestracji: 22.03.2003
puch zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Exclamation

No dobrze, ale wyjaśnijcie mi w takim razie, dlaczego ja pod ME flashowałem dwa napędy LG i dwa napędy Lite-On z Windows, i - poza tymi pierwotnymi komunikatami o błędzie w przypadku LG wszystko się udało, i powtórzenie tych procesów przebiegło bez najmniejszych zakłóceń, a innym dzieją się różne rzeczy? Niedawno wysyłałem binarny Bios 4480 facetowi we Włoszech, któremu też combo padło po próbie upgrade'u, tutaj na forum też temat pojawia się co jakiś czas... Nie jestem tego oczywiście pewien, trzeba by było przejrzeć stare posty, ale wydaje mi się, że wszyscy ci, którzy mieli kłopoty, używali XP home. A więc wina systemu? Chipsetu płyty głównej i jego sterowników?

Mam propozycję!
Może wszyscy, którzy mieli kłopoty z upgrade'm napędów LG pod Windows zechcą opisać nam jeszcze raz szczegółowo sprzęt (płyta główna, chipset, sterowniki), system, działające oprogramowanie (np. inne programy do nagrywania, czy mieli włączone wbudowane nagrywanie XP, itd.) - może uda się wykryć jakiś wspólny mianownik i skonstruować jakieś ogólne ostrzeżenie?
puch jest offline