Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2003, 16:26   #2
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Re: UNIA?...

Cytat:
TATOON napisa***322;(a)
NIE!
[...]
bedziemy mieli politykow tych samych jakich mamy a pokazali co potrafia ,ci ktorzy zalapia sie na posadki w Brukseli beda przeciez przez nia oplacani to nic ze z naszych pieniedzy ... a kto placi ten wymaga wiec nie mam zludzen ze jesli unii bedzie potrzebna odpowiednia polityka (zarobic na murzynach zwanych polaczki) to bedzie przeforsowana przez samych Polakow bez kregoslupa (wszak jego posiadanie jest bardzo uciazliwe i wrecz niepotrzebne)
Zdaje się, ze chociaż krytykujesz, to jednak akceptujesz taki stan rzeczy. Pogodziłeś się z tym. Jesteś milczącą większością - to jest przyzwolenie.

Cytat:

eeeeeee....mozna dlugo na ten temat krew mie zalewa mam 43 lata a odkad pamietam juz za 5..10 lat dogonimy inne bogate kraje ...mija 10 lat i co? znow slysze 10 lat i dogonimy ile mozna wierzyc w bzdury w kraju w ktorym programowo produkowc nic sie nie oplaca?....
To po co wierzysz w bzdury? Myśl.

PS 17 kilometrów od Twojego Parczewa (gdzie ponoć panuje wielkie bezrobocie) chciałem rok temu wynająć elektryka, pilnie był potrzebny. Znalazłem jednego bezrobotnego, miał nazajutrz kupić części i przyjść zreperować. Dostałby 100zł (plus części), za 3 godziny roboty. Czekałem trzy dni. Trzeciego dnia poszedłem do niego do domu - żona powiedziala mi, że niestety mąż gra w piłkę i teraz nie moze.

Tutaj jest potrzebna zmiana mentalności naszej. Politycy są tylko naszym odbiciem, sa tacy jak my. Niestety.
pali jest offline