Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2003, 16:46   #10
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
baski albo masz kompleksy albo jestes strasznie maloletni i niedoswiadczony. Moje zasoby umozliwiaja mi wybor takiego sprzetu na jaki mam ochote bo coz to za roznica czy wydam 1 czy 2 tysiace zlotych. Nie pisz wiec ze LG to wybor "dla oszczednych lub o ograniczonych zasobach finansowych". Nie pisz takze ze albo LG albo Sony bo to takze dowodzi ze raczej nabijasz posty niz probujesz komus cos doradzic.

LG to nie wybor dla ludzi o ograniczonych zasobach tylko dla ludzi rozsadnych. A o DVD-RAM'ie w Sony slyszales, bo ja nie. A zapewniam Cie ze bardzo sobie cenie obsluge tego formatu. A gwarancje 2-letnia na Sony masz? Tez nie, a ja na LG tak. A za rok sprzedasz to Sony za chociaz 65% wartosci? Raczej nie, a ja moje LG owszem i kupie sobie maszynke x8 w cenie Twojego Sony teraz ew. x4 w obecnej cenie LG. I tak nalezy rozumowac a nie "mam kase to kupuje Sony, bo Sony to jest firma". To troche plaskie podejscie do tematu, jakie to szczescie ze nie wszyscy na tym forum tak rozumuja. Absolutnie NIC ale to NIC nie przemawia na tak dla Sony za 2000zl albo i wiecej nawet. Bo obsluga formatu +R to troche za malo zeby placic 2x wiecej za cholerna nagrywarke tych smiesznych DVD.