Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2003, 18:02   #52
Salvad0r
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 11.11.2002
Salvad0r zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: Re: Re: UNIA?...

Cytat:
pali napisa***322;(a)
Panowie, właśnie w tym jest problem, ze się nie identyfikujecie.
Pali, przestan laskawie gledzic trzy po trzy. Madrej glowie dosc po slowie. A jak chcesz podyskutowac na powaznie to poczytaj moje posty w tym watku, zwlaszcza ten o EOG i napisz cos konkretnego wreszcie zamiast opowiadac androny. Moze na temat EOG cos konkretnie uslysze od Ciebie? Dlaczego wciska sie nam "jedynie sluszna" droge typu UE zamiast opowiadac o alternatywach? Przeciez to juz z zalozenia zle wyglada i smierdzi falszem na kilometr. Podkreslam, nie pisze o NAFTA ktora choc swietna to jest czesto przedmiotem zartow ze strony zagorzalych zwolennikow UE, ja pisze o EOG ktory jest obok nas i w ktorym uczestnicza wszystkie panstwa europejskie, nawet te ktore nie sa w UE i nie chca byc, np. Norwegia. Zreszta, tak jak mowilem, poczytaj moje posty i wypowiedz sie na temat. Bo poki co wyluskujesz wygodne dla Ciebie i nie dosc precyzyjne wypowiedzi i odwracasz je bardzo sprytnie o 180 stopni tak jak zrobiles to np. ze slowami TATOON'a co mnie zdraznilo, prawde mowiac. I jego tez chyba. Sprobuj ze mna albo zamilknij w koncu i przestan demagogie uprawiac.