Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Z calego przydlugiego wywodu o "demokracjach europejskich" utrwalilo mi sie to, jako obraz Twojej postawy wobec wyboru jaki nas czeka w czerwcu. Kompletnie nie pojmuje jak mozesz tak mowic. Nie propaguj postawy olewacza bo nie glosowanie w tym referendum oznacza latwe zwyciestwo zwolennikow akcesji. Jesli nie bedzie niezbednego minimum to decyzje podejmie za nas grupa "poslow". Wobec tego co napisales nie bede nawet komentowal reszty Twojej wypowiedzi uznajac Cie za niegodnego poswiecania mojego czasu na dyskusje z kims kto olewa tak wazna dla Polski chwile.
Na referendum zdecydowanie nalezy pojsc. Kto uprawniony, rzecz jasna bo troche tu takze malolatow z wypranymi mozgami ktorych opini pod uwage nie biore za bardzo ("dokopiemy rolnikom", "latwe wyjazdy za granice", "darmowe studia za granica"... same bzdury, szczerze mowiac.)
|
Trzeba było jednak zmusić się do przeczytania, to byś pojął, że przede wszystkim jestem zwolennikiem akcesji.
Jestem wedle ciebie niegodny aby marnować twój czas (bo olewam ważne dla Polski chwile). Ja już dawno zauważyłem z różnych
innychtwoich wypowiedzi, że twoim przewodnikiem ideowym jest neofaszystowskie Radio Maryja. Od wielu lat pod kilkoma hasłami propagujecie nienawiść i pogardę wobec innych. Na szczęście powoli kończy się ten wasz skansen.
Mam osobiste doświadczenia z rozmów z przedstawicielami twojej frakcji. Próbowałem, źle na tym wyszedłem. Wiele widziałem - np. ludzi modlących się na "czuwaniu majowym" do ołtarza z wypisanymi hasłami zachęcającymi do niszczenia innych (Warszawa, Ursus).
Widziałem też wycieczki dzieci z Izraela zwiedzające synagogę przy Twardej i Umschlagplatz - kilkunastu ochroniarzy wokół nich. Mi było wstyd, Ty byś pewnie cieszył się.
Nie będziemy więc dyskutować - zwalniam Pana.
Dopisek:
Przeczytałem jeszcze kilka Twoich postów - i zauwazyłem, że być moze pomyliłem się z Radiem Maryja - moze Najwyższy Czas? Korwina to nawet lubię, zresztą gadałem z nim miesiąc temu, ale też uważam ze poziom głupot, które on wypisuje z kolegami - jest duży.