Cytat:
pali napisa***322;(a)
Trzeba było jednak zmusić się do przeczytania, to byś pojął, że przede wszystkim jestem zwolennikiem akcesji.
|
Gdybys umial czytac a nie ogladac teksty pod katem tego co Ci pasuje, to zauwazylbys ze ja doskonale wiem od poczatku ze jestes za. Pleciesz w tym samym stylu co Miller, Oleksy, Kwasniewski, Cimoszewicz, Wiatr i cala ta reszta bylych towarzyszy.
Tym postem, bardzo prostackim, udowodniles wystarczajaco swoj poziom kultury dyskusji, wyzywajac mnie od neofaszystow i dzieci Izraela. Tak ordynarnych pomowien (nie jestem ani zagorzalym wielbicielem Radia Maryja, ani tez Zydem) nie widzialem jak zyje, takiego prostactwa jezykowego rowniez nie. Jesli tak wlasnie wyglada przecietny zwolennik UE (szkalujacy ludzi myslacych samodzielnie) to ja chetnie zaglosowalbym nawet 2x na NIE.
Zastanawiajace, ze uniknales w tym potoku (belkotliwym bardzo) odpowiedzi na elementarne pytania jakie Ci zadalem, np. o EOG. Widac ze zwyczajnie boisz sie na nie odpowiadac bo nie potrafisz. Probujesz mnie zniewazyc bo czujesz, ze na kazdy Twoj argument znajde kontrargument wiec nie mogac wygrac znizasz sie do szkalowania. Przypomina mi to dyskusje z dzieckiem ze szkoly sredniej albo i podstawowki nawet.
"Zwalniam Pana"? Nie, to ja
Ciebie zwalniam. A nawet
olewam. Jestes zwyklym demagogiem i propagandzista w dawnym sowieckim stylu. Umiesz jedynie klepac ogolniki i obrazac tudziez wymigiwac sie od niewygodnych pytan. Znam takich, pelno ich bylo w PRL'u.
Inna rzecz, ze jesli zobacze jeszcze raz, ze szkalujesz kogokolwiek kto jest przeciwnikiem akcesji i probujesz przekrecac tudziez wyrywac z kontekstu jego slowa zamiast podejmowac polemike to bede Cie gasil z sila wodospadu, az w koncu zamilkniesz i przestaniesz robic zamet w tym watku ktory powstal w celu wymiany pogladow a nie robienia zadymy prounijnej. Dosc juz tego w reklamowkach bylego towarzysza Wiatra w TV.