Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2003, 18:32   #20
Luke
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.04.2002
Luke zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Zelea napisa***322;(a)
...pisze pamietnik - moze to moje zludzenie ale pomaga mi on siebie zrozumiec - z reszta dlugo by tlumaczyc nie istotne )
Zelea, to, że piszesz pamiętnik, to dla mnie nic dziwnego, sam kiedyś pisałem, ale szybko mi się znudziło, wolę pisać dla szerszej rzeszy ludzi. A i ciekawe osoby się wtedy poznaje, wielu z nich (może nawet ja) mogłoby zajmować się tym zawodowo (trzeba tylko odpowiednie szkoły pokończyć, do czego cały czas zmierzam), a to, co niektórzy piszą, takie piękne, wzruszające teksty, to przechodzi pojęcie. Naprawdę, niektórzy mają ogromny talent, może kiedyś świat o nich usłyszy, a ja będę mógł się pochwalić przed kumplami: "wiecie, ja znam tę osobę". Pisanie to jednak ogromny pożeracz czasu, teraz kończę gimnazjum, więc mam trochę mniej wolnych chwil na to, a jeszcze nauka, egzaminy i w ogóle, musiałem sobie dobę skrócić i chodzę spać koło północy, żeby się wyspać, ale w środku roku szkolnego, gdy nie ma tyle nauki, to samo pisanie, czy to tekstów, czy maili zajmuje mi masę czasu, także nikt się nie dziwi, kiedy koło 3 w nocy siedzę przed kompem.

Moja skrzynka
Luke jest offline   Odpowiedz cytując ten post