Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2019, 15:40   #9072
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Próbowałem sok jabłkowy w kartonach z Biedry i Lidla, nie nadają się, ale Hortex w plastiku będzie super na cydr.

Na razie kupiłem tylko zgrzewkę, bo...

Dzisiaj wydałem na samochód 700, wymiana skorodowanych przewodów hamulcowych, sworznia i końcówek stabilizatora, jak to fajnie jeździ się samochodem, w którym nic nie stuka, na dodatek nie strzelą hamulce w czasie awaryjnego hamowania.

Soczek jabłkowy z wodą gazowaną, namiastka cydru.
ed hunter jest offline