Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.10.2019, 14:27   #9339
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zaniosło mnie do miasta powiatowego Otwocka, wchodzę do Biedronki, a tam szok, wybór towarów 3 razy większy niż w mojej. To co u mnie bywa, tam jest wszystko jednocześnie.

Były tam też takie piwa po 3 blachy, testuję FULLa, powiem tak, cofnąłem się do późnych lat '90, kiedy piwa były już dobre, a jeszcze nie były koncerniakami.
Trochę mało gorzkie jak dla mnie, ale w sumie, to tak powinno smakować piwo.

Załącznik 143290

/Pils, to klasyczny, czyściutki w smaku pils.
//Pod koniec poczułem lekko niezbyt fajną wodę z Połczyna, która zawsze psuła smak tamtejszych piw, ale tragedii nie ma, w FULLu jej nie czuć, a w obu piwach w ogóle nie czuć alkoholu, czego nie można powiedzieć o Łomży Chmielowe, które wali spirytusem, właśnie otworzyłem do obiadu...

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 18:11
ed hunter jest offline