Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2003, 21:39   #8
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
salvador - prosze... jesli chcesz byc traktowany jak czlowiek na poziomie to sie tak zachowuj - bufonada jaka bije z sporej czesci wypowiedzi (a czasem niebezpieczny fanatyzm i ogladanie tylko CZARNEJ strony tematu kiedy tak jest wygodnie - najpierw Ich3, teraz UE) nie pozwala traktowac cie powaznie choc chcesz przeciez sprawiac wrazenie speca-informatyka ktory na dodatek wie to i owo o swiecie - piekna postawa - tylko nie te srodki

zauwazylem ze poruszasz tematy tzw drazliwe - nie jestem pewnien czy to jest dobre miejsce... zwlaszcza ze kiedy przedstawiasz swoj poglad zaczynasz odrazu tepic poglady przeciwnika zamiast argumentowac swoje - one wbrew pozorom wcale nie trzymaja sie w 100% kupy

nie pros mnie o przyklady tylko sie zastanow nad tym co napisalem

a co do Malysza i reszty Orlow...
w mojej opinie panuje opinia ze warto by bylo malysza puscic.. bez trenera na 90% nie straci formy.. bo zastanawiajace jest to ze skoczkowie zamiast sie rozwijac nieustannie sie cofaja
drugim wyjsciem jest trener z zagranicy - ale to nigdy nie przejdzie przez sito ukladzikow w PZN - taki Kojonkowski zrobilby porzadek - zaczynajac od wywalenia nieudacznikow i zmotywowania pozostalych (kto poza malyszem by zostal? no kto? chyba tylko Pochwala/Bachleda..)

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 24.04.2003 o godz. 21:42
-Sid-The-Rat=> jest offline   Odpowiedz cytując ten post