salvador - prosze... jesli chcesz byc traktowany jak czlowiek na poziomie to sie tak zachowuj - bufonada jaka bije z sporej czesci wypowiedzi (a czasem niebezpieczny fanatyzm i ogladanie tylko CZARNEJ strony tematu kiedy tak jest wygodnie - najpierw Ich3, teraz UE) nie pozwala traktowac cie powaznie choc chcesz przeciez sprawiac wrazenie speca-informatyka ktory na dodatek wie to i owo o swiecie - piekna postawa - tylko nie te srodki
zauwazylem ze poruszasz tematy tzw drazliwe - nie jestem pewnien czy to jest dobre miejsce... zwlaszcza ze kiedy przedstawiasz swoj poglad zaczynasz odrazu tepic poglady przeciwnika zamiast argumentowac swoje - one wbrew pozorom wcale nie trzymaja sie w 100% kupy
nie pros mnie o przyklady tylko sie zastanow nad tym co napisalem
a co do Malysza i reszty Orlow...
w mojej opinie panuje opinia ze warto by bylo malysza puscic.. bez trenera

na 90% nie straci formy.. bo zastanawiajace jest to ze skoczkowie zamiast sie rozwijac nieustannie sie cofaja
drugim wyjsciem jest trener z zagranicy - ale to nigdy nie przejdzie przez sito ukladzikow w PZN - taki Kojonkowski zrobilby porzadek - zaczynajac od wywalenia nieudacznikow i zmotywowania pozostalych (kto poza malyszem by zostal? no kto? chyba tylko Pochwala/Bachleda..)