Cytat:
Laser napisa***322;(a)
Witam !
1] - schylam sie [ja tez, nie jestem sam...]
2] - niebieski przycisk na budzie - licznik od energi elektrycznej wie ze nie odpocznie sobie juz [moj pewnie tez, ale sie nad tym nie rozwodze...]
3] - escape - jezu ile trwa sprawdzene 256MB ramu / jeden raz / ale poco czekac [badanie 128 MB nie trwa tak dlugo... ]
4]- czekam az załaduje sie 2k [czekam na odpalenie 98se]
5] - wysuwam mysz Logitech / mam na takiej półeczce / [wysuwam "polke" z klawiatura i myszka...]
6] - wysuwam klawiature Logitech / gdzie lezy patrz wyzej tyle ze obok / [patrz punkt poprzedni...]
7] - odpalam gg - i patrze czy jest net jesli nie patrz od razu punkt 18 [ hehe, u mnie to samo...]
jesli jest czytaj dalej
8] - odbieram poczte - wywalam od razu spam z onetu czytam kolejna porcje humoru od kolegi z forum [bez humoru, i bez onetu...]
9] - archiwizuje co lepsze rzeczy [nie mam na to czasu...]
10] - odpalam IE i winampa - oczywiscie nie zapominajac o AUX na Technicsie [nie Technics a JVC ]
11] - zaczynam tournee po forum [ skad ja to znam... ]
12] - forum
13] - forum
14] - ,,,,,
15] - przypomina mi sie ze mam eMule odpalam go [nie mam Zwierzat... ]
16] - zapuszczam muze i robie lekcje [hmm... ja tez]
17] - jak starsi maja juz dosc szumu / ok 22 - 23 / słysze ze trzeba isc spac :chytry: [qrcze, czemu ja tez to slysze o tej porze... ]
18] - zamykam co trzeba i wyłączam kompa [tego komentowac nie musze...]
|
No wiec...pozwole sobie co nieco dopisac. Patrzcie obok wypowiedzi Laser'a... moje sa w nawiasach kwadratowych.
P.S.
Qrcze, sa jakies ograniczenie w uzywaniu emotow??