Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.04.2003, 22:40   #76
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: Re: Re: Re: UNIA?...

Cytat:
pali napisa***322;(a)
Panowie uważam, że zanikło w Was poczucie odpowiedzialności. Macie ich w dupie, ok - wasze prawo, tylko, że w ten sposób budujecie państwo o modelu: wszyscy mają wszystkich w dupie, politycy też obywateli mają. Milczenie jest przyzwoleniem, pozwalacie aby wyboru dokonywała garstka obywateli, którymi mozna prostacko manipulować.
Twoje pisanie to zwykła partyjna AGITKA.Piszesz,że nie masz wielu lat to i możesz nie wiedziec oczym piszę.
Nie mów co to jest odpowiedzialnośc człeku,który nie pójdzie na referendów w tak waznej dla Polski sprawie.
Zakładasz partie,a nie kółko różańcowe-jak mozesz manifestowac,a za takie uważam pubbliczne wystąpienie na tym Forum swoje zdanie natamat akcesji-za,a zarazem oświadczac,że nie pójdziesz na referendum?
Jaka ta Twoja wiarygodnośc,nie kolegi z Forum,ale przyszłego polityka - sam sobie wyznaczyłeś te rolę agitując za swoją partią.
To Ty jestes w tym momencie nieodpowiedzialny i az boję sie myślec co to będzie,jak zbierze się Was więcej i będziecie mieli realny wpływ na życie polityczne.

Łatwo Ci przychodzi etykietowanie innych.Ci z sercem po lewej stronie-czerwonym na ogół- tak mają.
Wstydź się ile wlezie widzac zyda z ochroniarzem,ale wara mi pisac o tym w kontekście -ja Polak.
Bo ja też jestem Polakiem.

A Korwina nie czytaj,nie zrozumiesz co pisze
brzuszki jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online