Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.10.2019, 17:11   #9574
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Hedgehogus, w podziękowaniu za nieocenioną pomoc przy przeprowadzce, dostał ode mnie beczułkę dębową na trunki wszelakie, a żeby beczułka się nie zeschła, to i zawartość w postaci Johnego Walkera. Przelaliśmy trunek, po czym wytłumaczyłem mu, że najlepiej potrzymać go tak z rok, żeby przeszedł aromatem. Hedgehogus zamyślił się głęboko, po czym powiedział ostrożnie i z namysłem: "wiesz co? Tak długo to chyba nie będziemy czekać. Przyjdź dziś."

Jarson jest offline