Cytat:
Salvad0r napisa***322;(a)
Widze ze jestes i specjalista od jezyka polskiego i psychologiem jeszcze na dodatek. Szkoda ze jedno i drugie wirtualne.
|
widzę, że nie potrafisz czytać. mam profil. tam jest wszystko bardzo ładnie opisane, kim jestem i jakie mam zainteresowania. psychologii w niej nie znajdziesz, polskiego też nie.
Cytat:
Prosilem Cie zebys podal 5 najswiezszych zdan pelnych bledow gramatycznych jakie rzekomo popelniam. Wciaz czekam i doczekac sie nie moge.
|
proszę bardzo. jedno zdanie: "? Przeciez nie do Ciebie rozmawialem na ten temat."
Cytat:
Tyle samo mniej wiecej warte jest Twoje wypowiadanie sie o kompleksach i zmienianie tematu poprzez zaslanianie sie oklepanymi cytatami.
|
cytatami?... wybacz, ale widocznie nie jestem tak oczytany, jak ty i nie widzę w swoich wypowiedziach żadnych cytatów. może jakiś cytat cytatu mi podsuniesz?
Cytat:
Retoryke to ja, synku, mialem w szkole kiedy Ty jeszcze pod szafe pionowo wchodziles, wiec daruj sobie takie podsumowania.
|
widocznie marnie cię uczyli. chcesz cytat? masz - "chodź, starcze, ja cię uczyć każę".