Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2003, 10:37   #13
a100dam
Nowy na forum

Data rejestracji: 01.06.2002
a100dam w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
jestem tu nowy wiec witam wszystkich .
Mam w planach zakup nagrywarki dvd i sledze posty na forum, z niektorych mozna sie posmiac ludzie naprawde nie chodzi mi o to ze sony jest seuper a LG nie i odwrotnie to jest wasza opinia wiec OK
trudno przyznac mi racje komus kto twierdzi ze sony jest super i nadaje na LG a LG na oczy nie widzial.moze tak skupcie sie na pomocy
mnie i innym kolegom na wyborze nagrywarki i podajcie naprawde konkretne informacje .
- model plyty glownej i wersja biosu (kompatybilnosc)
- system operacyjny
- mdel nagrywarki DVDR i wersja biosu
- SOFTWARE do konwersji DVD2DVDR (jaki uzywacie czy jets kompatybilny ,ewentualnie problemy)
- SOFTWARE do nagrywania na DVD
-no i oczywiscie jakie plyty DVDR (szybkosc nagrywania PRODUCENTA i ZECZYWISTA, odczyty w stacjonarnym DVD ogolnie problemy z nosnikami lub ich brak)
mysle ze przy porownaniu takich informacji kazdy sie zdecyduje sam na wybor w zaleznosci do czego bedzie uzywal wypalarki.
a dla milosnikow SONYvsLG sa juz zalozone inne posty i mazna sobie tam powalczyc ktory jest lepszy.
pozdrawiam i czekam na informacje z praktycznego wykozystania waszych
nagrywarek SONY/LG/PIONEER/i innych wynalazkow w koncu najawazniejsze zeby uzytkownik byl zadowolony z jazdy a nie posiadania markowej fury
a100dam jest offline