Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2003, 10:45   #14
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
wyszlo na to ze mialem nosa

powiedz mi za to jakiej wersji powerDVD uzywasz i czym ja slodziles zeby zjadla DTS - do celow kolekcjonerskich postaram sie o te wersje dla siebie

co do mp3... wyobraz sobie volvo s90... wyobraz sobie Poloneza... jedno i drugie jedzie i ma 4 kola... jesli udaloby ci sie dostac to w mpc to moglbys powiedziec ze nei slychac roznicy (bo mnie sie udaje tylko wylapywac momenty w ktorych encoder sobie nie radzi - ale reszta jest nieodroznialna), mp3 - nawet 'super dobre' 256vbrLAME czy 320vbrLAME to niestety zalosc i gniot - odroznisz to od audio - a o DTS wogole nie wspominaj [inna sprawa ze jesli zalezy ci n amuzyce a nie subtelnosciach brzmienia - to i 128kbs jest dobre i akceptowalne]

ps. niektore tytuly wyszly TYLKO na DTS jako forma promocji tego standardu - i byly to DOBRE tytuly - wiec jest mozliwosc ze tej plyty nie uswiadczysz w formie normalnego audio