Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.12.2019, 21:51   #10202
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ten młody cydr pije się tak łatwo, że strach się bać!

A 6% ma minimum, bo japcok nie trzymał troszkę Blg, więc dostał 200 gram glukozy.

Wysłałem zbiorowego SMSa, zaznaczyłem tylko ludziów których kojarzę i niepowtarzające się numery, nie zaznaczyłem tych co nie chciałem i nie kojarzę, wyszło 116, nalot dywanowy odpowiedzi.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 31.12.2019 o godz. 22:29
ed hunter jest offline