Dyskusja: dlugosc kabla USB
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.04.2003, 14:34   #7
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
bas napisa***322;(a)
Na 100% jest to poprostu karta sieciowa na usb a na 95% jest to karta radiowa, pogadaj z dostawcą, żeby Ci sprzedał karte na pci'u albo dopłać(pewnie z 400-600zł będziesz musiał dopłacić, chyba, że będą mieli dobry humor i złapią sobie skrętką z niego jeszcze kogoś u Ciebie) i niech postawią Ci w domu AP a z niego to już będziesz miał sygnał skrętką.

Co do routera to taniej wyjdzie Cie jakiś rupieć+linux.
no wlasnie wszelkich dodatkowych kosztow chcialbym uniknac, a 400-600 zlotych to juz zdecydowanie. Poza tym juz nawet zalozylem topic, gdzie sie pytalem, jak najlepiej podlaczyc trzy komputery do jednego lacza i przekonalem sie, ze maly serwerek z Linuxem faktycznie bedzie najlepszym rozwiazaniem. Jednak to tez sa jakies koszty, poza tym nie chce, jesli nie bedzie to konieczne, zeby mi w domu stal czwarty komputer, wiec na razie bede sobie po prostu przelaczal kabelek, bo z tym nie bedzie problemu/. Zreszta nie zalezy mi, zeby internet byl jednoczesnie na wszystkich komputerach, samo stale lacze to juz dla mnie az nadto

A co do tego podlaczenia przez USB to bede sie jeszcze dowiadywal, ale za jakies dwa-trzy tygodnie, bo teraz niestety mam pakiet internetowy w TPSA i musi miesiac minac, zanim bede mogl rozwiazac umowe. Tak wiec mysle, ze w polowie, moze pod koniec maja juz powinienem sobie zakladac stalke.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post