Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.02.2020, 22:47   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Już przepijam, ale przez ostatnie kilka godzin roboty nie miałem czasu latać sikać, więc i nie piłem, chociaż pić było co, co prawda nie za darmo, ale reklama Żabki, to do źródełka blisko. Wczoraj na kolację duży hot-dog, a na śniadanie powtórka.
Miałem trochę papierków do zrobienia, to kawa za punkty, do stoliczka i piszę.

Jak skończę Bojana, to Zamkowe pójdzie na testy, a ja pewnie chwilę później pójdę...

Ważne, że prysznic wzięty.
ed hunter jest offline