Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.04.2020, 00:48   #11184
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
- let me not to provide quantities

W moim przewspaniałym mieście z uwagi na oszczędności postanowili na noc wyłączać latarnie. To nic, że dwie ulice dalej w nocy jest prawdziwa iluminacja - u nas po północy jest ciemność. Nie przeszkadza mi to zanadto, i tak nigdzie się nie wybieram, a moje kamery mają promienniki podczerwieni, ale zdawało mi się, że czasy wyłączania latarni w nocy (szczególnie LED-owych, bo takie są na mojej ulicy) już minęły...

Jarson jest offline