Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.07.2020, 11:40   #6
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nawet mi nie mów...

Zadzwonili do mnie o 4:30 nad ranem że im nie działa, cóż, jak miało działać, jak konfigurację karty sieciowej w Simaticu wywaliło... Pojechałem, zrobiłem i zrobiła się 6. Pomyślałem, że nie wracam do domu, bo walnę się spać i do południa już nic nie zrobię Wyruszyłem do mojego dziadka na śniadanie i , następnie do gospodarki komunalnej bo mi w weekend zawór przed licznikiem zaczął przeciekać, potem po kwiaty i prezent, bo wczoraj Anny było, ale w sobotę tego jeszcze nie wiedziałem Przy okazji kupiłem sobie kartę pamięci (stara z dnia na dzień przestała zapisywać dane, możliwy był tylko odczyt) i od ręki archiwizuję zdjęcia.

Minus jest taki, że jest 12, te dodatkowe rzeczy ogarnięte, ale nie zrobiłem jeszcze nic, co planowo miałem dziś zrobić

Jarson jest offline