Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.08.2020, 19:11   #11983
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Leży, zdrowieje, nudzi się, to i kawę za kawą wali

Ja dopiero pierwszą dziś wypiłem. Teraz udało mi się kupić w pobliskiej piekarni jeszcze ciepły chleb, może i nie jest to chleb z pieca opalanego drewnem, zrobiony z mąki mielonej na żarnach we własnej chacie, który po tygodniu smakował jak chwilę po wyjęciu z pieca (taki chleb mieli ci, co mieszkali w tych chałupach, nie chcielibyście zapłacić ceny mieszkania w nich dla luksusu jedzenia tego rarytasu ). Niemniej jednak - przez kilka godzin po zakupie ma fantastyczny smak i mógłbym zjeść dwa takie przy jednym posiedzeniu, z kiełbasą, pomidorami i cebulą, masłem i miodem, samą solą - whatever

Zatem - kanapki z tego chleba i , jeszcze do końca tygodnia 0%

Jarson jest offline