Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2020, 03:20   #12678
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na pewno stanie u Neila na honorowym miejscu

Wiedziałem, że jeśli Neil nie odejdzie w pierwszej części meczu, kiedy było widać, że Judd się męczy, to potem może mieć duże problemy. I rzeczywiście Trump w drugiej sesji zaczął mocniej przyciskać i sądziłem, że staje się dużym faworytem. Nie przewidziałem natomiast, że Robertson aż tak nie odpuści. W końcu obaj zaczęli grać na bardzo podobnym poziomie, bo obu bardzo zależało na wygranej, jak również obaj jechali ostatkiem sił

Neil powinien choć ucho pucharu odłamać i dać Juddowi żeby było sprawiedliwie

Jarson jest offline