Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.12.2020, 20:01   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
No słabo coś...
Właśnie z ciekawości podłączyłem SanDisc Ultra Flair 64GB (USB 3.0) do starego laptopa - więc mało miarodajne, żeby zakładać temat.
Na Atto widzę zapis do 25MB, a odczyt do 90MB
Taki zakup prezentowo-świąteczny w Komputroniku. Na opakowaniu piszą "speeds up to 150 MB/s** read", cokolwiek znaczą te gwiazdki
Screena mogę wrzucić, jakby co.

Edit.
Jeszcze ciekawszy jest wyjęty z szuflady (nie wiem, może ma 2 lata) Kingston DT 100G3 32GB. Atto mi pokazało 23/203

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 30.12.2020 o godz. 21:08
grzeniu jest offline   Odpowiedz cytując ten post