Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.05.2021, 18:55   #1024
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Ja za poprzedni rok płaciłem bodaj 45 zeta. W tym roku płatność nie przeszła, bo karta (nie moja zresztą, bo polskiej karty niestety nie mam) straciła ważność. No i teraz już nic nie zrobię.

Także, cóż, bez playera.
Znajomy też tak ma, w jakiś czarny piątek skorzystał z promocji i już tak zostało. Szkoda, że Tobie przepadł ten abo.

Zerknąłem teraz, wygląda na to że roczny abonament jest widoczny, przynajmniej u mnie:

-ep2.jpg

To 2x drożej, ale i tak sporo taniej niż w przypadku miesięcznej subskrypcji - i moim zdaniem produkt i tak jest wart tej ceny

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post