Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.07.2021, 00:31   #14
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
U mnie pojawiła się fajna komórka burzowa, nawet szła w moim kierunku jakiś czas, ale oczywiście w końcu moje miasto ominęła Taki to urok mieszkania w okolicy sporych jezior, woda jest znacznie chłodniejsza i "sciąga" wszelkie fronty, natomiast dookoła miasta same piaszczyste gleby (klasa V i VI), to już paralotniarze mogliby powiedzieć lepiej ode mnie, jak taka rozgrzana powierzchnia działa - jeśli nie ma naprawdę sporego frontu atmosferycznego to zwykle burze nas po prostu omijają

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post