Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2021, 12:53   #1401
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pada.
Cholernie fajnie pada, czyli trochę mży, trochę pada, nie leje.
Jest 17 stopni.

Pewnie większość ludzi by mnie za to chciało zesłać do północnej Szwecji, ale gdybym miał możliwość określenia, jaka pogoda ma panować w Polsce, to bez drżenia ręki podpisałbym, że właśnie taka ma być przez 50% czasu. Owszem, poplażować się nie da wygodnie (choć ja tam się kąpię jeszcze, minus to komfort temperaturowy, ale plus - brak tłumów). Natomiast gleby nasiąkają wodą, która ma czas wsiąknąć, która nie odparowuje silnie, rośliny sobie spokojnie rosną, lekki wiatr powoduje, że powietrze jest rześkie.

W takich warunkach tratatataaaa! mnie za mocno nie interesuje, bronię się przed popołudniową drzemką

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post