Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.07.2021, 00:01   #1481
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
29 lipca 1921 roku* w Prószkowie zanotowano w Polsce temperaturę rekordowych 40,2 stopnia. Za 17 dni będzie setna rocznica tego dnia i tak sobie myślę, czy rekord dotrwa niepobity do tego czasu czy nie? Najnowsza prognoza IMGW zapowiada u mnie w środę ponad 37 stopni, do 40 jeszcze trochę zostanie, ale i tak wchodzimy w strefę upałów jak na mój gust ekstremalnych...

*Grzeniu jak zwykle czujny

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 13.07.2021 o godz. 00:17
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post