Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.07.2021, 13:12   #6
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Widzę, że u was upałów nie ma

U mnie jak dotąd 32,3 - ale wciąż rośnie, a kulminacja ma być jutro i już niemal na pewno wyraźnie przekroczy 35. No ale centralnej Polsce nie zazdroszczę, pewnie będą kolejne podtopienia i pozrywane dachy...

Grzeniu, robimy tak. Ja kupuję rury kanalizacyjne, czarną bejcę i białą farbę i maluję połowę tym, a połowę tym. Ty kupujesz profile (lub rurki) i spawasz wieżę. Tak ze trzy kilometry wysoką. Następnie przyczepiamy rury na trytytki. W jednej ciepłe powietrze będzie robić ciąg, druga będzie zasysała zimne - na wysokości 3 km u mnie jest obecnie 10 stopni.

Mieszkamy za daleko od siebie, więc trzeba wszystko robić x2 Jakbyśmy byli sąsiadami wystarczyłyby dwa trójniki, raptem niecałe 50 zł...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post