Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.11.2021, 22:55   #1242
KaiQ
Guru

Data rejestracji: 23.07.2018
KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>KaiQ wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
stara chałupa w której siedzę ma jedną, hmmm jedyną zaletę. Moje biurko z elektroniką, laptopami i komputerami zorganizowałem w tak zwanej komórce, z której drewnianymi schodami idzie wyjście na nieocieplony strych (właz otwierany do góry).
Ostatnio dorwałem kabel HDMI o długości ok. 5m, na górze wylądował też przedłużacz. Niemal pod schodami na ścianie zamontowany mam swój monitor z HDMI, do którego też podpinam konsole. Z racji że mój XBOX360 normalnie ma jakieś 50 stopni bez stresu i dobrze powyżej 70 jak w coś gram to zafundowałem mu test strychowy... stwierdzam że się to ładnie sprawdziło... to dopiero chłodzenie jak na dworze zaczynają się przymrozki
Jedyne co muszę jeszcze podciągnąć to przedłużkę USB, kilka razy mi zerwało połączenie z padem.
swoją drogą mało gram ostatnio a na X to już w ogóle i stwierdzam że jeśli to są normalne temperatury (a pastę mi w serwisie gość wymieniał) to jest to strasznie gorąca konsola :/
KaiQ jest offline   Odpowiedz cytując ten post