@Joujoujou
Również tych wykonawców nie słucham, co najwyżej kojarzę ze słuchu ich najbardziej znane utwory - nie mój styl. Co nie znaczy, że mam złe zdanie o ich umiejętnościach, kiedyś zobaczyłem jak Cyrus pod przykrywką razem z Jimmym Fallonem w nowojorskim metrze śpiewa "Jolene" i okazało się, że ma naprawdę świetny głos

Z polskiego (raczej polsko-czeskiego) podwórka Ewa Farna śpiewa repertuar po prostu mnie nie interesujący i zresztą niezbyt eksponujący jej głos, ale jak kiedyś zdarzyło jej się wykonać "I will always love you", utwór do popisywania się, który zwykle pogrąża popisujących się, to naprawdę zrobiła na mnie znakomite wrażenie
Pendrak i samochód - to jest to

Ewentualnie jakaś trójka w moim przypadku (politycznie wiadomo, co się tam działo, ale to wciąż przyzwoita stacja), natomiast już nie jestem w stanie słuchać dwóch najpopularniejszych komercyjnych nadawców. Albo inaczej - po miesiącu godzinę jak najbardziej, dłużej nie. U mnie w sterowni zawsze po wejściu pierwsze co robię to wyciszam eremefkę, jak tego nie zrobię to... i tak to zaraz robię
My tu gadu gadu, a tu

się zaparzyła